Vil du kende årsagen til dine mave-problemer?

Hvis du døjer med ondt i maven, oppustethed, fødevareallergier, afføringsproblemer eller inflammatorisk tarm, så skal du vide at det gør en kæmpe forskel at finde rodårsagen til din problematik. 

Se denne video hvor jeg uddyber hvad den komplementære hormonterapi er og kan gøre for dig, der har mave-tarm-gener:  

Kom igang i dag

Jo før du kommer igang, jo hurtigere kan jeg hjælpe dig med at finde hoved og hale i dine symptomer. Jeg vil elske at gøre dit liv lettere og hjælpe dig med at slippe for din symptomer. Lad mig hjælpe dig:

Komplementær hormonterapi og mave-tarm gener/symptomer

Det er ikke meningen at ondt i maven, oppustethed eller smerterfuld eller ubehagelig toiletbesøg skal være din dagligdag. Desværre er der så mange der tror der ikke er noget at gøre ved deres problemer. Men det er der. 

Rodårsagen er den bagvedliggende årsag, og via den komplementære hormonterapi har jeg redskaber til netop at hjælpe dig med at finde rodårsagen bag problematikken. Tænk sig hvis du rent faktisk kunne finde ud af præcis hvad der var årsagen til dit problem, så vil det være meget nemmere at navigere i. 

Du ville slippe for at prøve nye diæter eller kure uden resultater, eller du vil slippe for omstændigheden og restriktionen i diæterne, fordi du vidste hvad der faktisk var vigtigt for netop dig. Eller sæt nu det slet ikke er kosten der er problemet? 

Det er så svært at prøve sig frem og gang på gang ikke opleve resultater, og det er svært! To personer med samme symptomer kan have fuldstændig forskellig rodårsag til deres gener. Det har altså kæmpe betydning for at blive symptomfri at vide om dine gener skyldes at du spiser noget du ikke kan tåle, om du har en mikroflora der ikke kan nedbryde forskellige kulhydrattyper eller om det tarmfloraen der er helt skæv. Derudover kan det være meget gavnligt at få vejledning i hvad der kan have skabt denne problematik. Ved både at vide hvad der kan hjælpe dig her og nu, og hvad der ligger til grund for dine genner, får du de bedste vilkår for at blive symptomfri. 

Fra en der har prøver det selv: der er en verden til forskel når man finder den lille synder, der er årsagen til ens gener. At gå fra at spise totalt retriktivt fordi man famler i blinde, til at vide præcis hvad man reagere på. Fra at være generet hver eneste af smerter, oppustet og frygtelig toiletbesøg til slet ikke at tænke over at man engang havde den slags problemer – det er indsatsen værd uden tvivl. 

Hvad er det, der skal ske?

Under et forløb hos mig får du både vejledning i hvilke test der kan være relevant for at finde rodårsagen, herefter analysere vi testene og finde ud af hvad der er årsagen til dine gener. 

Du for en grundig kosttilskudguide og du får en madplan der passer til din problematik og din hverdag – altså et program der er til at leve efter og være i. Derudover så hjælper jeg dig med alt det uden om som også spiller ind på din situation. 

Du kan læse mere om hvordan en konsultation foregår her

Hvis du er klar til at finde ud af, hvordan du bliver symptomfri, så er du hjertelig velkommen i min klinik. Du bestiller en tid her:

Hør om andre oplevelse her

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.
Text Title
Lead Manager