Du har ikke PCOS – men hvad så?

Så langt, så godt.

Du har ikke PCOS. Men hvad så tænker du måske?

Overvejer du hvad der så er årsagen til dine symptomer så er?

Eller har du fået at vide du har PCO, men nu siger testen at du ikke har PCOS og hvad er forskellen egentligt og hvad skal der så ske.

i got your back

Det der sker nu, helt automatisk, uden du behøves gøre noget er at du får en lille e-mail serie der går dig lidt klogere på PCO (uden S!), din cyklus og hvad du selv kan gøre (og hvad jeg kan gøre for dig).

Det sker nu

Fra nu er modtager du nogle (hvis jeg selv skal sige det) fede mails igennem de næste uger. Du kan altid afmelde dig, men bare for at tease dig lidt, så kommer de til at indeholde følgende: 

  1. Forstå din cyklus og lær mere og forskellen på PCO og PCOS (den basic viden du skal have hvis du har PCO men ikke har PCOS)
  2. Hvad årsagerne til PCO kan være
  3. Det vigtigste kosttilskud, til at få styr på ægløsning og hvornår du GERNE må tage det. 
  4. Lær om den fedeste test på markedet, som giver dig alt det info om din cyklus, status og krop som du ikke kan få hos lægen og gynækologen. Jeg fortæller også hvordan jeg kan hjælpe dig. 

Her efter vil du indimellem modtage mail der er relevante for dig dig. De efterfølgende mail vil ikke kun være angående PCO men også cyklussundhed og hormonubalancer generelt. 

Jeg glæder mig til at lære dig mere, forståelse af cyklus og hormoner er SÅ afgørende for vores velbefindende som kvinder og det er noget jeg virkelig brænder for. 

Vi ses i indbakken

Mvh. Marlene