Ferie stress

Brug noget af din ferie på at vurdere dit stressniveau.

Jeg ved hvor vigtigt det er at opdage stress tidligt. Ferien er oplagt til dette. Og faktisk er det også efter ferien at langt de fleste opdager deres stress. Dog er det langt fra alle der handler på deres stressymptomer straks de opdages.

Hvis din ferie bare føles fantastisk, og du kan føles glæden indeni, og du føler din i en ferie bobbel (og samtidig også er glad når du skal tilbage på arbejde). Så er denne video ikke til dig. Videoen er til dig, der er drænet i din ferie, måske din der er ked af det og ikke ved hvorfor? Og dig der får de skidt når du skal tilbage på arbejde. Værsågod:

 

 

Jeg har selv prøvet hvordan det er, at bryde helt sammen midt i ferien, fordi det går op for en, at man faktisk også skal tilbage på arbejde igen. Det ønsker jeg ikke for nogen. Nogle opdager de er stressede fordi de ingenting kan mærke (det kan have store konsekvenser) eller at de bruger en helt ferie på at være depressive på sofaen eller grådlabile. Andre igen bruger 1 uge på at komme ovenpå i ferien fordi de er drænet.

Det er vigtigt at handle på, det er ikke mening at man skal gå på arbejde med stress-symptomer! Her er nogle ideer til ting du kan lave om, for at skifte spor efter ferien. Det er heller ikke meningen at der er nødvendigt med en uges ferie før du faktisk holder fri i hovedet. Ej heller er det meningen at du skal få det skidt når du skal tilbage på arbejde igen.

Er du i tvivl om hvorvidt der er tale om stress i din situation, så hjælper jeg gerne med zoneterapi. Jeg kan hjælpe med at nulstille dig nervesystem og mærke dig selv igen*.

Rigtig god ferie

Kærlig hilsen Marlene

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inden du smutter....

vil du have tilsendt min test, der fortæller dig hvordan du starter med at arbejde med dine PCOS symptomer?

Jeg hader også spam. Når du skriver din e-mail her, godkender du at jeg sender dig relevant e-mails omkring POCS herunder tilbud fra mig. Jeg sender kun relevant og du starter med 4 e-mails omkring de faktorer der påvirker din PCOS. Du kan læse min datapolitik her: https://marlenedencker.dk/betingelser/