Kundeoplevelser

Kundeudtalelser

Forløbet med Marlene har været en af de mest lærerige og givende beslutninger, jeg nogensinde har taget. Drømmescenariet var, på sigt, at kunne opnå graviditet naturligt. Da det overraskende sker efter 2 måneder, må jeg sige, at forløbet er gået over alt forventning.

Da jeg startede mit forløb med Marlene i slut maj, kunne jeg mærke min PCOS var på vej i den forkerte retning. Mit humør var svingende, jeg var uden meget overskud, jeg mistede meget hår, havde akne, sov dårligt, var utrolig træt om eftermiddagen og havde en ekstrem sukkertrang. Marlene og jeg lavede en plan, som startede med simple planer for kost og motion, samt en masse forskellige vitaminer. Alle for mine specifikke symptomer. Efter den første måned, var mit energi niveau gået fra level 3 til 7 (10 skala), jeg havde lysten til fitness, min cyklus blev hurtigt mere forudsigelig, der var mere energi og overskud til at være mere aktiv, fysisk og mentalt. Efter 2,5 måneder med vitaminer, gennemsnitlig sund kost og let motion, viser det sig at min ægløsning er vendt tilbage og at jeg er gravid. Det kan man godt kalde den største forandring.

Det allermest fantastiske, er klart samtalerne med Marlene. Når man har forberedt sig, læst informationerne på siderne og noteret sine symptomer, bliver samtalen bare helt vildt konstruktiv. Der er mening og aktion i samtalerne, uanset om det bare er en opfølgning eller en ændring i planen. Samtalerne er meget reelle og planerne bliver lagt, så de er realistiske og opnåelige. Det var skønt! Planer der virker for mig og jeg kan lave dem om, hvis de ikke passer.

Helt ærlig så var en lille smule i tvivl, om det var pengene værd. Men det viste sig at være alle pengene værd.
Viden om PCOS er i Danmark er så begrænset og muligheden for at få tilpasset og specifik information, er virkelig mangelfuld. Men overvejelsen om, at vi måske kunne undvære at bruge mange tusinde kroner på fertilitetsbehandling, gjorde det til en helt unik mulighed. Jeg var bekymret for at få helt generisk, standard råd og vejledning. Det var heldigvis det helt modsatte.

Derfor vil jeg også anbefale forløbet for alle med PCOS. Punktum. Muligheden for at forstå dine specifikke symptomer og behov, kan være så svær at finde andre steder. Men især dem, der er påvirket på mange parametre, og som ikke ved hvor de skal starte, kan jeg kun anbefale et forløb med Marlene. Der er altid taget udgangspunkt i dine behov og dine evner, så det bliver tilpasset dig.

Katrine

Hør hvad Cecilie fortæller, efter hun har været på et 6 måneders forløb hos mig, som endte med en graviditet:
Noget af det vi Cecilie opnåede var en “Sund livstil som faktisk er realistisk i forhold til min PCOS” og “Generelt ro i min krop som ikke er så uduelig som jeg troede”
Cecilie fortæller:
"Jeg er simpelthen SÅ taknemmelig. Jeg fik alt jeg drømte om og mere til. En graviditet vi har ønsket mange år men som vi næsten opgav håbet om at kunne selv, det er det vildeste! Og at jeg nu ved hvad der skal gøres efter for at holde det hele ved lige, det er så dejligt og giver ro. Kæmpe tak for at du ville hjælpe mig, til at opnå min største drøm. "
Jeg spørger Cecilie hvilke resultater hun har opnået. Her er hvad hun siger:
"At jeg blev gravid nærmest så snart jeg egentlig fik en sund cyklus og sundt forhold til kosten. Jeg havde næsten opgivet håbet, for det så bare sort ud med en cyklus på 1-2 gange om året."
"Den største forandring er at jeg er blevet gravid men samtidig også fået en anden kontrol over min krop.
Jeg fik en cyklus, hvilket jeg slet ikke havde før. Følte hele tiden en ubalance og gik og var nervøs for om det nogensinde skulle lykkedes at få en cyklus for ellers var der jo ingen chance for graviditet."
“Jeg har meget mere viden omkring min PCOS jeg kan tage med videre efter graviditeten, det handlede både om ønsket om baby men bestemt også ønsket om en krop i balance”

Jeg spurgte om Cecilie var bekymret for noget inden hun startede op, her er hvad hun fortæller:
"Om kosttilskud overhovedet gjorde en forskel, om det var pengene værd. Jeg tænker nu det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt, det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg er så taknemmelig for det forløb og for at have haft en fantastisk støtte i Marlene så snart jeg havde et spørgsmål."

Cecilie fortæller hun vil anbefale forløbet til alle med PCOS, som hun siger "om man ønsker en Baby eller bare en normal cyklus, det er det hele værd"

CeciliePCOS forløb. Havde ingen cyklus, er nu gravid

​​Sabrina havde brug for en pause efter længere tid fertilitetsbehandling, og udnyttede tiden til at optimere sin fertilitet og få gang i sin cyklus helt naturligt i samarbejde med mig.
Efter 2 måneder var Sabrina gravid på helt naturligt vis, og slap for at skulle i fertilitetsbehandling igen.
Det var en glad Sabrina jeg afsluttede efter cirka 4 måneder.
Her er hvad Sabrina fortæller:

Inden jeg mødte Marlene kunne jeg ikke blive gravid, også selvom jeg var i fertilitetsbehandling.
I den sidste måned af forløbet med Marlene, står jeg pludselig med en positiv graviditetstest og så helt udenfor fertilitetsbehandlingen🙈
Den bedste ting har helt sikkert været Marlenes hjælpsomhed og at hun altid har stået til rådighed, når man har haft brug for hjælp.
Sabrina fremhæver følgende, som hun har fået med fra forløbet:
1. Graviditet
2. Omfavne mine fejl. Jeg blev ikke dunket i hovedet, hvis jeg spiste for meget eller usundt. Hun kom med forslag til hvordan jeg kunne begrænse det og mindede mig hele tiden om ikke at slå mig selv i hovedet, når jeg gjorde det.
3. Mindre urenheder

Hvem vil du anbefale forløbet til?
Alle dem som gerne vil mindske symptomer ved PCOS, gerne vil blive gravide og/eller bare har lyst til at få det under kontrol

Sabrina PCOS forløb

Rikke blev gravid efter 4 måneder.
Efter at have forsøgt i årevis endte det med at Rikke blev gravid helt naturligt lidt efter forløbet.

Her er hvad Rikke siger, lige før hun opdager hun er gravid:

"Den største forskel jeg har kunne mærke, er hvor meget den rigtige sammensætning af kosttilskud kan gavne min indre ro og tilfredshed. Jeg hviler meget mere i mig selv og har det langt bedre med mig selv mentalt."

"Jeg har fået styr på hvilke vitaminer og mineraler der er de bedste for min krop og de udfordringer jeg har og har dermed sikret at min krop er mest mulig oven på. Det har givet mig et større overskud og jeg kan mærke, at jeg er i langt større balance med mig selv. "

"Jeg døjer med hårvækst i ansigtet grundet PCOS og de sorte stride hår, er i den grad minimeret. Dette har givet mig mere selvtillid og tilpashed. Jeg glæder mig til at følge den positive fremgang de næste måneder også."

"Jeg vil helt klart anbefale 1:1 forløbet til alle kvinder med PCOS, der har brug for en guidende hånd, hvad enten det er kost-, fertilitet- eller hårvækstproblematikker."

Rikke1:1 PCOS forløb

Jeg startede i forløbet, da jeg havde et ønske om at få min cyklus tilbage efter p-pille stop tre år tidligere samt blive naturligt gravid, når tiden var inde. Mine eneste symptomer var manglende menstruation og mange æggeblærer. Jeg havde ikke et ønske om at komme fertilitetsbehandling igen og få dertilhørende hormoner for at få barn nr. 2, såfremt jeg kunne undgå det. Jeg havde dog ikke hørt om Marlene før vi gik i gang med projekt baby 2. Marlene var optimistisk - hvorimod jeg var mere skeptisk i forhold til, hvad hun kunne gøre. I løbet af tre måneder lykkedes det at jeg fik min første naturlige blødning og blev gravid i den cyklus. Vi kom derfor (hurtigere end forventet) i mål med de ønsker jeg havde for forløbet.

Jeg troede at det var umuligt at gøre så meget med “vitaminpiller” og Marlenes ekspertise. Førhen havde jeg fået provera for at få en blødning.

Jeg syntes at forløbet var lidt dyrt. Jeg havde svært ved at forestille mig at det ikke var “penge ud af vinduet” for hvis gynækologer og læger ikke kunne hjælpe mig uden medicin (provera) - hvordan skulle hun så? Alligevel havde jeg et stort ønske om at afprøve det.
Og nu vil jeg anbefale det til alle, der ikke orker hormoner i forbindelse med fertilitetsbehandling og få en naturlig cyklus.

Anonymt1:1 PCOS forløb

Janine fik cyklus tilbage og mindsket sine symptomer
Janine opnåede sine mål på bare 5 uger
Efter at have forsøgt kure og alt muligt andet i årevis, knækkede hun koden lynhurtigt med mit PCOS forløb. Herefter fik hun både cyklus igen og mindskede sine symptomer og tabte sig markant på bare 5 uger!!

Der her er hvad Janine oplever: "Helt klart mere overskud i min hverdag. Jeg har fået langt mere energi og jeg udskyder ikke ting længere.

Det mest overraskende:
"At det ikke er en “kur” at spise anderledes. Og at kulhydrater ikke er forbudte..
og helt klart at målet kan være anderledes. Det behøver ikke være “jeg skal tabe mig for at blive gravid” men “få en regelmæssig cyklus” så giver det andet lidt sig selv, og det bliver lettere at forholde sig til"

Et kæmpe stort plus er også at jeg ikke er sulten hele tiden og jeg har nemmere ved at føle mæthed, end før.

Janine anbefaler forløbet.
"Til piger med pcos der sidder fast i det de gør. Dem der ikke kan finde hovede og hale i noget. Dem der føler sig “glemt” eller overset af det offentlige og dem der bare gerne vil have forståelse for sine symptomer, blodprøver, livsstil mm. "

Janine1:1 PCOS forløb

Hvad er den største forandring som du har oplevet efter 3 måneders 1:1 forløb?
Uregelmæssig menstruation og ufrivillig barnløs - jeg er blevet gravid og fik en mindre cyklus . Fra 120 dage til 30-50 cyklus

Hvilken ene ting synes du har været allermest fantastisk ved 1:1 forløbet til PCOS?
Det var Marlene, at man altid kunne skrive til hende og hun var altid til rådighed

Hvilke (3) andre fordele har det givet dig?
Fået styr på min krop og mit sind

Hvad var du mest bekymret for, inden du købte?
At det var penge ud af vinduet og det var det slet ikke!!

Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?
Til alle kvinder med PCOS, for at få styr på sin krop, sit sind og generelt ens livstil

Viktoria

Hvad er den største forandring som du har oplevet efter 3 måneders 1:1 forløb?
Bekræftet ægløsning som er endt med graviditet

Hvilken ene ting synes du har været allermest fantastisk ved 1:1 forløbet til PCOS?
Forståelse for hvordan det hele hænger sammen og hvordan man kan forstår sin cyklus

Hvilke (3) andre fordele har det givet dig?
Viden om mad og dets indvirkning
En følelse af at jeg hjælper mig selv
Ro i sindet

Hvad var du mest bekymret for, inden du købte?
Jeg havde faktisk ikke så mange bekymringer

Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?
Alle der kæmper med at få en regelmæssig cyklus og gerne vil have en bedre forståelse for hvordan krop, mad, tilskud etc hænger sammen

Mette1:1 PCOS forløb

Hvad er den største forandring som du har oplevet efter 3 måneders 1:1 forløb?
Forbedring med kost og sukkertræng mindsket. Derudover fået gang i ægløsning, som ikke eksisterede efter p-pille stop fra slut 2021.

Hvilken ene ting synes du har været allermest fantastisk ved 1:1 forløbet til PCOS?
At man har følt sig hørt og forstået - at man kan mærke at du som vejleder fokusere kun på en og tager tingene seriøst.

Hvilke (3) andre fordele har det givet dig?
1) Forståelse for PCOS

2) Hvilke vitaminer/mineraler er gode

3) Kosten

Hvad var du mest bekymret for, inden du købte?
Var bekymret for at det ikke ville hjælpe, at man f.eks bare kunne ha’ søgt lidt på nettet og fundet svarene og derfor brugt en del penge. Men er glad for at jeg gjorde det og har ikke fortrudt det et sekund.

Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?
Vil anbefale dem som har pco/pcos forløbet, som f.eks har samme problem som mig og ønsker at blive gravid naturligt. Derudover hvis de har gener pga af deres pcos, som de ønsker at få hjælp til.

Andet, du gerne vil tilføje?
Du gør et fantastisk arbejde! Er meget taknemlig for alt din hjælp 💛

MirandaPCOS forløb

Silke ville gerne være gravid, men havde siden hun var i start tyverne fået at vide at det ikke kom til at ske naturligt. Hun søgte en løsning udover fertilitetsbehandling og fandt mig. Men hun var lidt nervøs for om jeg nu også kunne hjælpe hende. Silke fortæller: "Havde siden jeg var 20 år, fået af vide at jeg nok aldrig ville kunne blive gravid naturligt og den eneste behandling på symptomer ville være med kunstig hormon behandling og efter et forløb med Marlene opnåede jeg: Normal cyklus + blevet gravid naturligt inden forløbet var færdig. Efter 3 md havde jeg tabt næsten 5 kg (og kunne passe flere af mine bukser igen). Havde også store problemer med hårtab og dette blev også meget formindsket - det samme med min akne." Selvom Silke var lidt nervøs inden forløbet, om det nu også vilel virke for hende, så blev hun meget positivt overrasket: "For mig var det faktisk at - wow skal der “bare” nogle vitaminer og mineraler til, samt en justering af min mad (og jeg fik lov til at spise flere kulhydrater igen!)" "Jeg vil anbefale forløbet til alle der har PCOS i forskellige grader! Det har været helt fantastisk faktisk at kunne føle at man faktisk er “normal”, og få balance i ens hverdag og krop."

Silke1:1 PCOS forløb

Hør her hvad Solvej fortæller om sin rejse, og hvorfor hun mener det er det bedste hun nogensinde har gjort:

"Jeg kunne ikke sove om natten jeg har haft massive søvn problemer stort set hele mit liv og lægen har prøvet samtlige piller de havde af anti psykotisk antideprasivmedicin osv. "

"Efter bare en uge på Marlenes kost tilskud så sov jeg er vildt imponeret og overrasket over den sindsyg gode og hurtige effekt det havde. Jeg vågnede også gerne mange gange om natten med "for lavt blodsukker" og spiste chokolade chips eller hvad der lige var tæt på dette gør jeg heller ikke længere ud over det spiser jeg næsten aldrig Snolder længere (chokolade chips osv) lysten er der slet ikke på samme måde mere.
Jeg kunne godt have for lavt blodsukker mange mange gange om dagen og natten og i dag ja det kan tælles på 2 hænder hvor mange gange jeg har haft for lavt siden jeg startede op i Marlenes forløb."

"Jeg har også rigtig store hud problemer og jeg måtte smøre mig konstant med creme nogle gange hver dag, flere gange om dagen og med forskellige cremer og det var et helvede og finde ud ad hvilken creme ville virke i dag osv. I dag har jeg haft så stor effekt jeg faktisk er begyndt at skrive i min kalender når jeg bruger creme og er nede på ja hold nu op 1 gang i ugen og det er kun 1 creme jeg bruger nu. Det har været et sindsyg fantastisk forløb og havde ikke i min videste fantasi troet det kunne hjælpe på alle de ting hvor læger sygehuse hudlæge osv havde opgivet."

"Inden forløbet var jeg mest bekymret for om det ville have en effekt om det bare var hokos pokus og pengene ud af vinduet har altid tænkt kosttilskud var nået pjat og ingen effekt havde. Det der gjorde jeg valgte ar gøre det var det var et individuelt forløb hvor alt blev taget med, og at det kunne passe til mig selvom det ikke handlede om babyer og cyklus. I dag er det de bedste penge jeg nogen sinde har brugt ❤️"

"Jeg vil anbefale alle med PCOS at komme på forløbet da Marlene kommer hele vejen rundt. Jeg har PTSD, 3 svære angst diagnoser og en personligheds forstyrrelse ud over det kan jeg ikke dyrke motion på grund af en ulykke for 2 år siden og Marlene tager alt med i betragtning og alt med så jeg fik et forløb fuldstændig som passede til mig og de udfordringer jeg har så alle om du vil være gravid eller ej har en masse psykisk og fysiske problemer eller ikke så er Marlenes forløb fuldstændig indrettet efter hvad du kan og ikke kan og i finder løsninger sammen så længe du er åben for at prøve ting af så go for it du vil ikke fortryde det."

Solvej1:1 PCOS forløb

Nicoline havde ikke været diagnosticeret så længe da hun opsøgte mig, og udover de konkrete problematikker ønskede hun nogen af sparre med og få svar på alle sine spørgsmål.
Nu er cyklussundhed og eventuel fremtidig fertilitet ikke et issue, da der er gang i naturlig cyklus med ægløsning, og hun har fået langt pænere hud allerede.
De 3 vigtigste Nicoline fortæller hun har fået med fra forløbet:
1. At få en at sparre med omkring alle mine spørgsmål og tanker omkring PCOS.
2. MEGET pænere hud!
3. Fertilitetsbehandling måske ikke et must for at blive gravid.

Derudover siger hun:
Jeg havde uren hud og manglende menstruation (cirka 6 måneder imellem). Nu er min menstruation kommet og min hud er blevet meget pænere i ansigtet. Håber det hele forsvinder på sigt 👏🏼

Før forløbet var Nicoline ret nervøs for om overhovedet ville komme. Hun beskrev det således:
At jeg aldrig ville få min menstruation naturligt! Det har jeg fået nu, og jeg bliver endda ikke “sluppet” for tidligt, så vi kan sikre os at min menstruation er kommet for at blive! Det er virkelig befriende at vide!
Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?
ALLE med PCOS! Jeg havde ikke haft diagnosen i lang tid før jeg startede hos Marlene, og derfor var det hele meget nyt! Der er mange forskellige (nærmest) religioner når man snakker om hvordan man skal helbrede PCOS. Men Marlene hjalp mig med at navigere i alt det her, og har været en kæmpe støtte. Så selvom man ikke ønsker graviditet, så er det her forløb stadig at anbefale!

Nicoline

Mona havde ingen cyklus og et brændende ønske om en graviditet (update er lykkes)). Derfor meldt hun sig til mit 1:1 forløb.
Her er hvad der skete, med Monas egne ord:

"Jeg har fået gang i min cyklus efter fødsel. Det er en kæmpe sejr at se cyklus indfinde sig igen ca. 10 mdr. efter fødsel og den stress der er forbundet med at vi mistede vores søn. Nu er der reelt håb for at jeg kan blive gravid igen.
Det var fedt at opleve hvor hurtigt min krop fik det bedre af at ændre kost og kosttilskud. Der gik noget tid inden cyklus indfandt sig, men det har været fantastisk at have Marlene med på sidelinjen med hep og vejledning hver gang det blev svært."

Når man arbejder med hele mennesker, får man også flere effekter, nogle af de ting Mona oplevede var:
"Min krop har det bedre med mere energi, mit tarmsystem har det meget bedre, og jeg har oplevet hvor powerfuldt det kan føles selv at kunne “reparere” sin krop."

Mona 1:1 PCOS forløb

Idag har Christina en cyklus på 30-32 dage med ægløsning - det er første gang i hele hendes liv.

Hør hvordan Christina beskriver det at finde ud af det var en anden vej, og at der kunne gøres noget.

"De største faktorer var søvnproblemer hvor jeg vågnede meget om natten, sukkertrang, kronisk træthed, hovedpiner og humørsvingninger.
Alt overståede er betydeligt bedre! Til det punkt, hvor jeg kan have en meget mere almindelig hverdag med fuld nattesøvn, og hvor sukkertrangen helt sikkert er kontrollerbar - selv når der hår langt mellem måltiderne."

"Noget af det bedste jeg fik med, var forståelsen for, at det hele hænger sammen. Hvordan livstil og madvaner kan have en stor effekt på daglig trivsel og cyklus."
"At spise for lidt og overmotionere slet ikke er gavnligt, også selv hvis det tidligere har påvirker vægten i den rigtige retning.
Så kan den rette kurs med korrekt tallerkenfordeling og PCOS venlig motion øge livskvaliteten endnu mere, og få cyklus med ægløsning og menstruation på rette kurs!"

"Det har været et rigtig positivt forløb som jeg ikke vil være foruden!
Det har givet mig selv en stor indsigt (ift. rød tråd igennem det hele), men også mine nærmeste. Det har hjulpet til, at de også har en bedre forståelse for PCOS, som bedre kan tages hensyn til.
Og givet en stor tro på, at ønsket om børn kan blive en virkelighed inden længe!"

Christina1:1 PCOS forløb

Emma var på mit PCOS 1:1 forløb, og fik lynhurtigt styr på symptomer, og herefter blev hun gravid, alt sammen indenfor 3 måneder.

Emma fortæller at forløbet har øget hendes bevidsthed, nedbrudt hendes skam omkring sin PCOS og endte med en graviditet.
“Marlene er en skøn behandler og har en skøn humor, hvilket har løftet stemningen og snakken om PCOS, som ellers for mig har været meget negativt ladet, når jeg har snakket om PCOS.
Og så er jeg imponeret over, at i mit forløb hos Marlene blev jeg gravid til trods for, at jeg vejer mere, end jeg plejer!!”
Emma fortæller om forløbet:
"Generelt har jeg lært utroligt meget om PCOS, som fået de forskellige myter afkræftet.
Noget af det mest fantastiske er også at vide, at Marlene altid er til rådighed og behjælpelig. Hvis man er ved at give op, så er Marlene altid klar med en peptalk og muligvis en forklaring på, hvorfor du måske har det, som du har det"
Jeg spurgte om Emma havde en bekymring ved at købe et 1:1 PCOS forløb, her er hvad hun siger:
"Jeg tror faktisk ikke, at jeg var bekymret for at købe det. Jeg var glad for endelig at have fundet en, som kunne hjælpe mig med det, da jeg før ofte bare har fået at vide at vægttab er det eneste som hjælper.
Så jeg var glad for at få hjælp af en, som forstår mig og ser alt det der er uden om et vægttab også
Jeg har allerede anbefalet det til en veninde, som for nyligt har fundet ud af, at hun har det, og har et ønske om at blive gravid og få regelmæssig menstruation"

Emma1:1 PCOS forløb

Sif har mindsket sin migræne med 3/4 dele og mindsket sin PCOS symptomer som uren hud markant.
Sif siger: "Mit helbred er bedre end det har været i 5 år. Jeg gruer for at miste effekten af denne indsats en dag. "

"Insulinresistens og blodsukker problematikker, som havde en stor konsekvens for min hverdag, så som utilpashed, træthed, migræne og almene lave blodsukker symptomer."

"Jeg havde forventet min formindskede hårvækst. Men det har vist sig at være mine kognitive udfordringer i hverdagen og generelle helbred, som jeg ikke har vidst havde så meget med min PCOS insulinresistens at gøre."

Sif oplevede følgende forbedring i løbet af 3 måender:
"Stabiliseret blodsukker.
Mindsket migræne (nede på 1/4 af tidligere anfald.)
Øget hårvækst de rigtige steder (på hovedet). Mindsket uønskede hårvækst i ansigt og krop.
Uren hud formindsket."

Sif var en smule bekymret for at det "var endnu flere penge ud af vinduet"
men det vidste sig jo at være det modsatte.

Sif anbefaler forløbet til:
"Alle der ligesom jeg har afprøvet de indsatser du selv kan håndtere, uden effekt."

SifPCOS 1:1 forløb

Status på individuelt forløb

Forløbet hos Malene har skabt en forståelse for hvordan kroppen hænger sammen hormonelt ift. kost og kosttilskud og hun har skabt et overblik som gør, at jeg ved hvor jeg skal lægge mit fokus for at kunne komme videre ift. min hormonelle problemstilling.
Forløbet giver mig en tryghed og en ro, da jeg på daglig basis kan komme i kontakt med Malene ved spørgsmål mv. – jeg føler mig aldrig alene.
Det at få et hurtigt overblik, har givet mig et langt større overskud til at kunne komme i gang med de ændringer min krop har brug for.
Malene er derudover god til at forklarer blodprøvesvar og det giver mig en langt bedre forståelse for mine hormon tal, end nogen læge på noget tidspunkt har kunne give mig.
Forløbet hos Malene giver min en følelse af, at jeg selv kan gøre noget for at støtte min egen krop i at blive en bedre udgave af sig selv.
 
- Rikke

Rikke1:1 forløb til PCOS

Jeg havde massive søvnproblemer i forbindelse med skift i i min cyklus; før og under menstruation og under ægløsning. I de gode perioder nåede jeg næsten ikke at komme ovenpå, før en ny startede. Derudover havde jeg meget lav energi, humør og var i det hele taget et trist og gråt sted efter mange års stress med små børn, som har sovet helt umuligt.

Jeg blev så lettet da jeg så sort på hvidt i min test, at det ikke var mig der var noget galt med, som sådan, men nogle ubalancer i min krop, niveauer der var for lave eller for høje. Der var simpelthen en fysiologisk grund til at jeg havde det så skidt.

Den første måned på mine tilskud oplevede jeg en KÆMPE øgning i energi. Mit liv åbnede sig og jeg kunne se min fremtid som noget dejligt og rart frem for bare at overleve hver eneste dag.

Min søvn er meget forbedret. Jeg har stadig dårlige nætter af og til, men det er slet ikke så massivt og jeg kender årsagerne, og behøver derfor ikke søge, google, panikke, prøve alle mulige slags behandling for at få det bedre. Jeg venter bare og så går det over og næste nat er som regel fin igen.

Jeg finder stor tryghed i, at hvis jeg selv, eller min familie får det skidt, kan vi gå til Marlene og få "opklaret" mysteriet. Og trykke på nogle forskelige knapper for at komme i balance igen. Jeg er så lykkelig for at jeg har lært Komplementær Hormonterapi at kende. Det giver så meget mening for mig.

Jeg anbefaler alle at tage kontakt til Marlene,.., hvis de har det skidt. Særligt kvinder med PMS. Men også folk med ander problematikker. Det hele har en årsag og det hele kan hjælpes i den rigtige retning igen.

Bare kæmpe stort og hjerteligt tak fra mig og hele min familie ❤︎

MichelleKom med massive PMS symptomer

"Pga. kraftige menstruationssmerter, meget træthed og en stor bekymring om fertilitet (endometriose) kontaktede jeg Marlene, og det viste sig at være heldigt. Ud fra symptomer og screeninger havde Marlene lynhurtig sporet sig ind på at der måtte være noget med stofskiftet udover endometriosen. Kort tid efter første konsultation fik jeg diagnosen, lavt stofskifte, af egen læge. Marlene har en fantastisk personlighed og er en professionel behandler og det er tydeligt at hun har en stor passion indenfor kroppens mange mysteriummer, som hun er meget målrettet på at løse. Tak for dig!"

- Lykke

LykkeKomplementær hormonterapi og zoneterapi

Jeg havde mange problemer med hormoner og især PMS og smerter omkring menstruation. Meget generende med voldsomme humørsvingninger som ikke fungerede i min travle hverdag. Jeg fik hurtigt 3 behandlinger hos Marlene og hun var meget fleksibel så vi kunne booke tiderne præcist i forhold til min cyklus, så behandlingen ville give det bedste resultat. Samtidig har Marlene givet nyttige råd omkring kosttilskud og kost generelt. Marlene har været rigtig sød og taget mine problemer meget seriøst. Det er lykkes mig at blive fri for PMS allerede efter bare tre behandlinger, og det har jeg aldrig prøvet før. Så jeg fik helt bestemt det ud af det, som jeg havde håbet!

AneZoneterapi og komplementær hormonterapi

Marlene har en formidable evne til at rumme og forløse selv dybe ubalancer med sit nærvær og sin grundige og professionelle tilgang til terapien! Mine bedste anbefalinger!

Miawww.miapoulsen.com

Mit forløb hos Marlene har været guld værd! Jeg opsøgte Marlene da jeg havde store gener med min hud i ansigtet under min graviditet, og efter første behandling havde det allerede hjulpet utrolig meget og vi fandt ud af sammen hvilke ting der ellers påvirkede min krop og sind. Store roser herfra, og anbefaler Marlene til alle 🙂

Jane

Kære Marlene,
Skriver til dig, da du for en lille måneds tid siden anbefalede mig at begynde på berberin og savpalme, og det har jeg taget cirka 2,5 uge samtidig med at være begyndt til yoga hver 2 dag 😃
Jeg har lige fået menstruation i går, og tænker kombinationen af tingene jeg har gjort har sat gang i min krop 😍 håber på en mere stabil cyklus fremadrettet 🤞
Ville egentlig bare sige tak for din hjælp og meget gode måde at formidle på 💕og tak fordi du gør det du gør, så vi kvinder med PCOS har andre muligheder for gratis hjælp og rådgivning og at man ikke føler sig tvunget til at begynde på p-piller for at afhjælpe hormonelle udfordringer 👍
Rigtig god aften 🌸🌸
Venlige hilsner
Eva

Evaonline PCOS gruppe

Vil du også fortælle din oplevelse?

Så kan du gøre det her (evt anonymt).

Ansvarsfraskrivelse:

Resultaterne kan variere fra person til person. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her.