Kundeoplevelser

Kundeudtalelser

Hør hvad Cecilie fortæller, efter hun har været på et 6 måneders forløb hos mig, som endte med en graviditet:
Noget af det vi Cecilie opnåede var en “Sund livstil som faktisk er realistisk i forhold til min PCOS” og “Generelt ro i min krop som ikke er så uduelig som jeg troede”
Cecilie fortæller:
"Jeg er simpelthen SÅ taknemmelig. Jeg fik alt jeg drømte om og mere til. En graviditet vi har ønsket mange år men som vi næsten opgav håbet om at kunne selv, det er det vildeste! Og at jeg nu ved hvad der skal gøres efter for at holde det hele ved lige, det er så dejligt og giver ro. Kæmpe tak for at du ville hjælpe mig, til at opnå min største drøm. "
Jeg spørger Cecilie hvilke resultater hun har opnået. Her er hvad hun siger:
"At jeg blev gravid nærmest så snart jeg egentlig fik en sund cyklus og sundt forhold til kosten. Jeg havde næsten opgivet håbet, for det så bare sort ud med en cyklus på 1-2 gange om året."
"Den største forandring er at jeg er blevet gravid men samtidig også fået en anden kontrol over min krop.
Jeg fik en cyklus, hvilket jeg slet ikke havde før. Følte hele tiden en ubalance og gik og var nervøs for om det nogensinde skulle lykkedes at få en cyklus for ellers var der jo ingen chance for graviditet."
“Jeg har meget mere viden omkring min PCOS jeg kan tage med videre efter graviditeten, det handlede både om ønsket om baby men bestemt også ønsket om en krop i balance”

Jeg spurgte om Cecilie var bekymret for noget inden hun startede op, her er hvad hun fortæller:
"Om kosttilskud overhovedet gjorde en forskel, om det var pengene værd. Jeg tænker nu det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt, det er jeg slet ikke i tvivl om. Jeg er så taknemmelig for det forløb og for at have haft en fantastisk støtte i Marlene så snart jeg havde et spørgsmål."

Cecilie fortæller hun vil anbefale forløbet til alle med PCOS, som hun siger "om man ønsker en Baby eller bare en normal cyklus, det er det hele værd"
Hvis du også vil have min hjælp, så starter det med en afklarende samtale, så ser vi hvad der skal til i din situation:
Book en afklarende samtale nu
Samtalen foregår på zoom, det er gratis og er første step til at få min hjælp. Samtalen vare cirka 30 min og du vælger tidspunktet.
Måske ses vi
Kærligst Marlene

CecilieHavde ingen cyklus, er nu gravid

​​Sabrina havde brug for en pause efter længere tid fertilitetsbehandling, og udnyttede tiden til at optimere sin fertilitet og få gang i sin cyklus helt naturligt i samarbejde med mig.
Efter 2 måneder var Sabrina gravid på helt naturligt vis, og slap for at skulle i fertilitetsbehandling igen.
Det var en glad Sabrina jeg afsluttede efter cirka 4 måneder.
Her er hvad Sabrina fortæller:

Inden jeg mødte Marlene kunne jeg ikke blive gravid, også selvom jeg var i fertilitetsbehandling.
I den sidste måned af forløbet med Marlene, står jeg pludselig med en positiv graviditetstest og så helt udenfor fertilitetsbehandlingen🙈
Den bedste ting har helt sikkert været Marlenes hjælpsomhed og at hun altid har stået til rådighed, når man har haft brug for hjælp.
Sabrina fremhæver følgende, som hun har fået med fra forløbet:
1. Graviditet
2. Omfavne mine fejl. Jeg blev ikke dunket i hovedet, hvis jeg spiste for meget eller usundt. Hun kom med forslag til hvordan jeg kunne begrænse det og mindede mig hele tiden om ikke at slå mig selv i hovedet, når jeg gjorde det.
3. Mindre urenheder

Hvem vil du anbefale forløbet til?
Alle dem som gerne vil mindske symptomer ved PCOS, gerne vil blive gravide og/eller bare har lyst til at få det under kontrol

Sabrina

Rikke blev gravid efter 4 måneder.
Efter at have forsøgt i årevis endte det med at Rikke blev gravid helt naturligt lidt efter forløbet.

Her er hvad Rikke siger, lige før hun opdager hun er gravid:

"Den største forskel jeg har kunne mærke, er hvor meget den rigtige sammensætning af kosttilskud kan gavne min indre ro og tilfredshed. Jeg hviler meget mere i mig selv og har det langt bedre med mig selv mentalt."

"Jeg har fået styr på hvilke vitaminer og mineraler der er de bedste for min krop og de udfordringer jeg har og har dermed sikret at min krop er mest mulig oven på. Det har givet mig et større overskud og jeg kan mærke, at jeg er i langt større balance med mig selv. "

"Jeg døjer med hårvækst i ansigtet grundet PCOS og de sorte stride hår, er i den grad minimeret. Dette har givet mig mere selvtillid og tilpashed. Jeg glæder mig til at følge den positive fremgang de næste måneder også."

"Jeg vil helt klart anbefale 1:1 forløbet til alle kvinder med PCOS, der har brug for en guidende hånd, hvad enten det er kost-, fertilitet- eller hårvækstproblematikker."

Rikke1:1 PCOS forløb

Janine fik cyklus tilbage og mindsket sine symptomer
Janine opnåede sine mål på bare 5 uger
Efter at have forsøgt kure og alt muligt andet i årevis, knækkede hun koden lynhurtigt med mit PCOS forløb. Herefter fik hun både cyklus igen og mindskede sine symptomer og tabte sig markant på bare 5 uger!!

Der her er hvad Janine oplever: "Helt klart mere overskud i min hverdag. Jeg har fået langt mere energi og jeg udskyder ikke ting længere.

Det mest overraskende:
"At det ikke er en “kur” at spise anderledes. Og at kulhydrater ikke er forbudte..
og helt klart at målet kan være anderledes. Det behøver ikke være “jeg skal tabe mig for at blive gravid” men “få en regelmæssig cyklus” så giver det andet lidt sig selv, og det bliver lettere at forholde sig til"

Et kæmpe stort plus er også at jeg ikke er sulten hele tiden og jeg har nemmere ved at føle mæthed, end før.

Janine anbefaler forløbet.
"Til piger med pcos der sidder fast i det de gør. Dem der ikke kan finde hovede og hale i noget. Dem der føler sig “glemt” eller overset af det offentlige og dem der bare gerne vil have forståelse for sine symptomer, blodprøver, livsstil mm. "

Janine1:1 PCOS forløb

Sif har mindsket sin migræne med 3/4 dele og mindsket sin PCOS symptomer som uren hud markant.
Sif siger: "Mit helbred er bedre end det har været i 5 år. Jeg gruer for at miste effekten af denne indsats en dag. "

"Insulinresistens og blodsukker problematikker, som havde en stor konsekvens for min hverdag, så som utilpashed, træthed, migræne og almene lave blodsukker symptomer."

"Jeg havde forventet min formindskede hårvækst. Men det har vist sig at være mine kognitive udfordringer i hverdagen og generelle helbred, som jeg ikke har vidst havde så meget med min PCOS insulinresistens at gøre."

Sif oplevede følgende forbedring i løbet af 3 måender:
"Stabiliseret blodsukker.
Mindsket migræne (nede på 1/4 af tidligere anfald.)
Øget hårvækst de rigtige steder (på hovedet). Mindsket uønskede hårvækst i ansigt og krop.
Uren hud formindsket."

Sif var en smule bekymret for at det "var endnu flere penge ud af vinduet"
men det vidste sig jo at være det modsatte.

Sif anbefaler forløbet til:
"Alle der ligesom jeg har afprøvet de indsatser du selv kan håndtere, uden effekt."

SifPCOS 1:1 forløb

Status på individuelt forløb

Forløbet hos Malene har skabt en forståelse for hvordan kroppen hænger sammen hormonelt ift. kost og kosttilskud og hun har skabt et overblik som gør, at jeg ved hvor jeg skal lægge mit fokus for at kunne komme videre ift. min hormonelle problemstilling.
Forløbet giver mig en tryghed og en ro, da jeg på daglig basis kan komme i kontakt med Malene ved spørgsmål mv. – jeg føler mig aldrig alene.
Det at få et hurtigt overblik, har givet mig et langt større overskud til at kunne komme i gang med de ændringer min krop har brug for.
Malene er derudover god til at forklarer blodprøvesvar og det giver mig en langt bedre forståelse for mine hormon tal, end nogen læge på noget tidspunkt har kunne give mig.
Forløbet hos Malene giver min en følelse af, at jeg selv kan gøre noget for at støtte min egen krop i at blive en bedre udgave af sig selv.
 
- Rikke

Rikke1:1 forløb til PCOS

Nicoline havde ikke været diagnosticeret så længe da hun opsøgte mig, og udover de konkrete problematikker ønskede hun nogen af sparre med og få svar på alle sine spørgsmål.
Nu er cyklussundhed og eventuel fremtidig fertilitet ikke et issue, da der er gang i naturlig cyklus med ægløsning, og hun har fået langt pænere hud allerede.
De 3 vigtigste Nicoline fortæller hun har fået med fra forløbet:
1. At få en at sparre med omkring alle mine spørgsmål og tanker omkring PCOS.
2. MEGET pænere hud!
3. Fertilitetsbehandling måske ikke et must for at blive gravid.

Derudover siger hun:
Jeg havde uren hud og manglende menstruation (cirka 6 måneder imellem). Nu er min menstruation kommet og min hud er blevet meget pænere i ansigtet. Håber det hele forsvinder på sigt 👏🏼

Før forløbet var Nicoline ret nervøs for om overhovedet ville komme. Hun beskrev det således:
At jeg aldrig ville få min menstruation naturligt! Det har jeg fået nu, og jeg bliver endda ikke “sluppet” for tidligt, så vi kan sikre os at min menstruation er kommet for at blive! Det er virkelig befriende at vide!
Til hvem ville du anbefale 1:1 forløbet til PCOS og hvorfor?
ALLE med PCOS! Jeg havde ikke haft diagnosen i lang tid før jeg startede hos Marlene, og derfor var det hele meget nyt! Der er mange forskellige (nærmest) religioner når man snakker om hvordan man skal helbrede PCOS. Men Marlene hjalp mig med at navigere i alt det her, og har været en kæmpe støtte. Så selvom man ikke ønsker graviditet, så er det her forløb stadig at anbefale!

Nicoline

Kære Marlene,
Skriver til dig, da du for en lille måneds tid siden anbefalede mig at begynde på berberin og savpalme, og det har jeg taget cirka 2,5 uge samtidig med at være begyndt til yoga hver 2 dag 😃
Jeg har lige fået menstruation i går, og tænker kombinationen af tingene jeg har gjort har sat gang i min krop 😍 håber på en mere stabil cyklus fremadrettet 🤞
Ville egentlig bare sige tak for din hjælp og meget gode måde at formidle på 💕og tak fordi du gør det du gør, så vi kvinder med PCOS har andre muligheder for gratis hjælp og rådgivning og at man ikke føler sig tvunget til at begynde på p-piller for at afhjælpe hormonelle udfordringer 👍
Rigtig god aften 🌸🌸
Venlige hilsner
Eva

Evaonline PCOS gruppe

"Pga. kraftige menstruationssmerter, meget træthed og en stor bekymring om fertilitet (endometriose) kontaktede jeg Marlene, og det viste sig at være heldigt. Ud fra symptomer og screeninger havde Marlene lynhurtig sporet sig ind på at der måtte være noget med stofskiftet udover endometriosen. Kort tid efter første konsultation fik jeg diagnosen, lavt stofskifte, af egen læge. Marlene har en fantastisk personlighed og er en professionel behandler og det er tydeligt at hun har en stor passion indenfor kroppens mange mysteriummer, som hun er meget målrettet på at løse. Tak for dig!"

- Lykke

LykkeKomplementær hormonterapi og zoneterapi

Jeg havde mange problemer med hormoner og især PMS og smerter omkring menstruation. Meget generende med voldsomme humørsvingninger som ikke fungerede i min travle hverdag. Jeg fik hurtigt 3 behandlinger hos Marlene og hun var meget fleksibel så vi kunne booke tiderne præcist i forhold til min cyklus, så behandlingen ville give det bedste resultat. Samtidig har Marlene givet nyttige råd omkring kosttilskud og kost generelt. Marlene har været rigtig sød og taget mine problemer meget seriøst. Det er lykkes mig at blive fri for PMS allerede efter bare tre behandlinger, og det har jeg aldrig prøvet før. Så jeg fik helt bestemt det ud af det, som jeg havde håbet!

AneZoneterapi og komplementær hormonterapi

Marlene har en formidable evne til at rumme og forløse selv dybe ubalancer med sit nærvær og sin grundige og professionelle tilgang til terapien! Mine bedste anbefalinger!

Miawww.miapoulsen.com

Mit forløb hos Marlene har været guld værd! Jeg opsøgte Marlene da jeg havde store gener med min hud i ansigtet under min graviditet, og efter første behandling havde det allerede hjulpet utrolig meget og vi fandt ud af sammen hvilke ting der ellers påvirkede min krop og sind. Store roser herfra, og anbefaler Marlene til alle 🙂

Jane

Vil du også fortælle din oplevelse?

Så kan du gøre det her (evt anonymt).

Ansvarsfraskrivelse:

Resultaterne kan variere fra person til person. Læs hele ansvarsfraskrivelsen her.