Om Marlene Dencker

Det brænder jeg for

Jeg ønsker at hjælpe mine klienter med at finde ud af hvad der reelt ligger bag deres problematikker og hvordan de med mindst mulig indsats kan fjerne eller mindske deres symptomer*. 

På min egen rejse mod at optimere mig sundhed, bød turen både på stress, alternativ behandling og meget mere. 

Jeg har været i gennem en periode hvor jeg troede alt jeg oplevede handlede om stress. 

Så troede jeg alt handlede og tarmsundhed og jeg ikke kan tåle gluten. 

Herefter troede jeg alt handlede om hormoner. Senere blev genetik et interesse område. 

Det jeg har lært er at det handler om mange faktorer, og det altid er individuelt og man ikke kan gætte sig til resultater. 

Dem jeg hjælper er typisk dem der ikke kan spise sig i balance, men har brug for yderligere hjælp. Denne hjælp bygger på test svar og individuelle planer. Min tilgang bygger functionel medicin, og er som en slags detektiv hvor det handler om at finde den eller de ting der udløser symptomer, og min opgaver er at understøtte eller behandle disse årsager. 

Så kontakt mig på marlenedencker@zrb.dk eller 7196 9665 (ikke sms).

Uddannelse


I 2019 blev jeg færdiguddannet som komplementær hormonterapeut, udannet af Caroline Fibæk. Uddannelsen er en functionel medicin inspireret grunduddannelse med særlig fokus på kvidens hormonelle ubalancer. Jeg er uddannet zoneterapeut og RAB godkendt (registreret alternativ behandler). Den uddannelse jeg har taget som zoneterapeut, benyttede sig af mesterlære med en dygtig og erfaren underviser og havde derudover stort fokus på kost og kosttilskud. Derudover har jeg arbejdet 4 år som sygeplejerske, primært med kræftpatienter.

Privat


Jeg har 3 dejlige drenge og bor nær Århus med min mand. Elsker mad, og har i mange år haft min egen madblog med fokus på glutenfri og sukkerfri familievenlige opskrifter. Jeg er lidt en nørd og jeg elsker at gå helt i dybden med det biokemiske i kroppen og sammenspillet med livstil og sundhed. 

Jeg er fuldstændig overbevist om, at det komplementære medicinske univers er fremtidens sundhedspleje. I fremtiden tror jeg vi skal fokusere mere på sundhed end sygdom, og at der findes andre behandlingsmetoder end kun de det etablerede sundhedsvæsen kan tilbyde. Derfor følte jeg mig ikke længere som sygeplejerske og tog springet og uddannede mig til zoneterapeut og har nu taget det endnu videre og en nu uddannet komplementær behandler.