Obligatorisk oplysning om opbevaring af data

Du kan læse min cookiespolitik her. Du kan læse hele min databehandlingspoltik her.

Jeg opbevarer dine oplysninger i overensstemmelse med dataloven. Hvis du har været under behandling ved mig, opretter jeg en journal som jeg gemmer mindst i 5 år. Efter 5 år bliver journalen slettet, hvis du ikke længere kommer hos mig. Jeg gemmer kun relevante oplysninger, men jeg skal jvf journalføringsloven opbevarer CPR nummer også.  Af øvrige oplysninger gemmer jeg primært sundhedsoplysninger og oplysninger om behandlingerne. Du kan altid spørge om at se din journal. Det hedder at få aktindsigt.

Hvis du ikke har været til behandling hos mig, men har sagt ja til at modtage nyhedsbrev, opbevarer jeg din email adresse og navn, og du kan i hver mail du modtager fra mig afmelde dig nederst. I så flad bliver dine oplysninger slettet. Din email adresse bliver aldrig videregivet til trejdepart og jeg bruger den kun til det formål jeg har oplyst.

Alle oplysningerne opbevares hos eksterne udbydere, der står inde for sikkerheden.