Hvad nu hvis du reagere med stress symptomer når du starter på arbejde

Når du starter på arbejde efter en stress-sygemelding, kan du blive forskrækket hvis du er i tvivl om symptomerne er en midlertidig reaktion, du bare skal handle efter – eller om stressen er ved at vende tilbage.

Hvis du vil vide mere om hvordan det kan føles, så se mere her:

Husk at du altid kan få hjælp til at vurdere netop din situation.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inden du smutter....

vil du have tilsendt min test, der fortæller dig hvordan du starter med at arbejde med dine PCOS symptomer?

Jeg hader også spam. Når du skriver din e-mail her, godkender du at jeg sender dig relevant e-mails omkring POCS herunder tilbud fra mig. Jeg sender kun relevant og du starter med 4 e-mails omkring de faktorer der påvirker din PCOS. Du kan læse min datapolitik her: https://marlenedencker.dk/betingelser/