Track din ægløsning (video)

Hvordan du tracker din ægløsning og hvorfor det er vigtigt for de fleste

OBS hvis du gerne vil være gravid så skal du vide at når temperaturen stiger så går det 12-48 timer før egentligt ægløsning sker. Sædceller kan overleve mindst 3 dage i kvinden og det bedste er at de ER tilstede når ægløsningen sker så man ikke misser det korte vindue.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inden du smutter....

vil du have tilsendt min test, der fortæller dig hvordan du starter med at arbejde med dine PCOS symptomer?

Jeg hader også spam. Når du skriver din e-mail her, godkender du at jeg sender dig relevant e-mails omkring POCS herunder tilbud fra mig. Jeg sender kun relevant og du starter med 4 e-mails omkring de faktorer der påvirker din PCOS. Du kan læse min datapolitik her: https://marlenedencker.dk/betingelser/