Online forløb

 Stresset?

Føler du, at du aldrig bliver dig selv igen? At du ikke kan finde dig selv, eller kan genkende dig selv? Har du prøvet alt det, man “bør", når man er stresset, men føler dig måske mere stresset end før? Har du tidligere været sygemeldt, men føler at familielivet og/eller arbejdslivet lider under eftervirkninger af stressen? Så kan et ZR-behandlingsforløb være lige det der skal til*.

Stress er for mange mere end bare at lære at prioritere, at lære at sænke forventninger til hvad man bør og kan nå. Det er mere end at lære at sige pyt – selvom det også er en god evne.

Stress kan indebære voldsomme, og nogle gange skræmmende, fysiske og psykiske symptomer. Stress kan være fuldstændig invaliderende. Det kan gå udover din livskvalitet og dit samvær med dine børn eller din partner. Stress kan føre til depression og angst. Bare få døgn med dårlig og afbrudt søvn og man kan være på randen af afgrunden. Det kan være rigtig svært med terapi alene – stressen sætter kroppens evne til at mærke sig selv, ud af drift.

Det kan være svært at få følelsen af overskud tilbage med kognitive ændringer (terapi), hvis følelsen har været væk i mange år. ZR-Behandling er en sammensætning af de ting, jeg erfaringsmæssigt ved virker*. Behandlingen har jeg samlet i et 6 uger langt forløb, der giver dig redskaber til at lave en ændring der sandsynligvis er varig *. Du får nogle ideer der er anderledes end vanligt, og sammen kan vi arbejde på at du går fra stress til overskud.

Hvad er “Fra stress til overskud"?

Da jeg startede som zoneterapeut havde jeg en helt klar plan for et online forløb. Men som jeg er blevet klogere, og fået mere erfaring, ved jeg nu at der skal helt andre ting til og at der skal være flere emner. Derfor er mit forløb stadig under udvikling. Men det kommer. 

Forløbet g er et anti-stress forløb, hvor jeg samler at min viden om hvordan man med små skridt kan ændre stress. 

Fokus vil være på kosten (i moderat grad med nemme let implementerbare opskrifter), på kroppen, på afslapningsøvelser, på mindfulness, anbefalinger til vitaminer, test af hvor på reflektioner om hvad vi skal lære af stressen og meget mere. 

Det vil være muligt at købe et forløb med og uden zoneterapi inkluderet. 

Forløbet vil indeholde ting som: 

Kort test af om du har kortisol ubalancer

Tema omkring søvn

Tema hvor der reflektere over den bagvedliggende årsag til stressen

Anbefalinger til morgenmad

Anbefalinger til kosttilskud (alt efter din situation)

Yoga videoer du kan følge som balancere til hormon og nervesystem

3 mindfulness meditationer lavet af Camilla Holmgård inkl 20 min reflektion tema til hver

Daglig mulighed for at stille spørgsmål og få sparring i lukket facebookgruppe

Til dig der ikke får zoneterapi samtidig, laves der personlige sessioner i stedet. 

Hvis du vil høre mere om ZR-forløbet når det er færdigudviklet, så kan du melde dig til mit nyhedsbrev her. Samtidig får du en lille fin video til hvordan du selv kan lave zoneterapi på 5 vigtige punkter.